top of page
Pink Sugar
Zoeken

Doe mee met de Duurzame Huizenroute

Wil jij aan de slag om je woning energiezuinig te maken?


Je kan veel leren van anderen die al stappen hebben gezet naar een duurzame woning, loop met ons de duurzame huizenroute en laat je inspireren.


De Nationale Klimaatweek is dit jaar van 11 t/m 17 november. In deze week organiseert 015Duurzaam activiteiten om je aan te moedigen iets te doen voor een beter klimaat.


Eén van deze activiteiten is de Delftse Duurzame Huizenroute langs woningen waarin bewoners kleine of grote stappen gemaakt hebben.


Samen met een ervaren Energiecoach wandel je door Delft, langs woningen waar grote en kleine maatregelen genomen zijn: Op bijzondere plekken stellen bewoners hun woning open om uitleg te geven de maatregelen die zij hebben genomen. Zo kan je ervaringen uitwisselen over duurzaamheid en je laten inspireren om zelf stappen te zetten!


Voor de route zijn we nog op zoek naar bewoners, die hun verduurzamingsreis met ons willen delen!

Iets voor jou? Meld je bij ons!


Je woning hoeft zeker niet perfect te zijn, niet alle denkbare maatregelen genomen, wij zijn op zoek naar verhalen, op zoek naar ervaringen naar bewoners die hun buren willen inspireren!



Wandel je met ons mee?


Meld je van tevoren aan, reserveer nu al je plek!






Tijdens de klimaatweek vind je ons natuurlijk ook nog op andere plekken! Bijvoorbeeld energie spreekuren op 12 en 16 November in het WijCafe!


Wil je direct stappen maken? Beginnen met besparen?


Meld je aan voor je persoonlijk energiegesprek met een van de Energiecoaches van 015Duurzaam. Zij maken samen met jou een stappenplan helemaal op maat en passend bij je (woon-) situatie.

Meer informatie over de energiecoaches van 015Duurzaam vind je hier.








Comments


bottom of page